7-daagse yoga retreat in Portugal

Als je mee gaat op mijn yoga retreat in Portugal kan ik je verzekeren dat ik er alles aan doe om je met een hoofd vol nieuwe inzichten naar huis te sturen. Mijn 7-daagse yoga retreat brengt je weer terug in balans; mentaal en lichamelijk. Langzaamaan zal je merken dat er een soort reset knop is ingedrukt en dat je jezelf helemaal opnieuw leert kennen, zonder afleidingen van je omgeving. Tijdens de retreat wordt alles voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is rust cre?ren in je hoofd. Tijdens de retreat zorg ik ervoor dat je niks te kort komt. Wil je direct meer weten. Neem contact met me op.

Goed eten en lekker bewegen

Tijdens mijn yoga retreat in Portugal zorg ik voor gezond en gevarieerd eten. Ik wil namelijk niet alleen dat je mentaal gereinigd terug komt, maar ook lichamelijk. Zelf geniet ik echt van gezond en eerlijk eten. De keuzes die ik maak zijn vegan. Voor jou misschien een hele omslag, maar ik ga je laten zien hoe verlichtend veganistisch eten kan zijn. Je geeft je darmen de kans om te herstellen en merkt dat je je lichamelijk een stuk fitter gaat voelen. Ook het eetpatroon wat we volgen draagt bij aan je nieuwe gezonde leefstijl. Door je mentale gezondheid te ondersteunen met lichamelijke gezondheid merk je dat je volledig in balans komt.

Rustgevende yoga retreat in Portugal

Alle afgelopen jaren heb je te weinig tijd in jezelf ge?nvesteerd. Je hebt gezorgd voor je gezin, hebt altijd klaargestaan voor je vrienden en zet alles op alles om iedereen tevreden te stellen. De omslag naar een week me-time in een vakantiehuis in Portugal is dan best groot. Maar je verdient het. Zie het als een cadeau aan jezelf voor alle jaren waarin je vooral aan andere mensen hebt gedacht. Het is tijd om die overvolle agenda even aan de kant te schuiven en je volledig te focussen op je innerlijke gevoelens. Waar ben je de afgelopen tijd druk mee geweest, tegen welke dingen ben je aangelopen? Wat zou je graag anders willen doen en welke dingen wil je uiteindelijk achter je kunnen laten in Portugal?

Casa Costa Prata in Portugal

De yoga retreat in Portugal zal zich vooral afspelen in het vakantiehuis Casa Costa Prata. Het vakantiehuis beschikt over verschillende wellnessfaciliteiten en een zwembad. Het staat op een plek waar je heerlijk tot rust kan komen, en laat dat nou precies zijn waarvoor je naar Portugal bent afgereisd. Dit huis is de basis van je retreat. Hier gaan we samenwerken om een grote stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling. De omgeving laat zich uitstekend lenen voor mooie wandelingen door de natuur. De combinatie van de excursies die we maken en de oefeningen die we doen zorgen ervoor dat je tot bezinning komt en met een stralende lach weer thuiskomt.